Taalbureau Huijts

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursus Nederlands niveau A/B/C

foto Bij Taalbureau Lisanne Huijts kunt u terecht voor cursussen Nederlands van A1- tot C-niveau (zie Europees referentiekader). Gedurende een kennismakingsgesprek bepalen we wat uw huidige niveau is en welk lesmateriaal het best bij uw niveau, uw doelen en uw leermethode past. In deze cursussen leert u Nederlands voor alledaagse situaties.

Privé- en groepslessen

Passen privé- of groepslessen beter bij mij?

In de privélessen van Taalbureau Huijts zult u in korte tijd grote vorderingen maken. We oefenen uitgebreid met alle facetten van de taal en we passen ons daarbij aan aan de manier van leren die het best bij u past. Ook is er ruimte voor het oefenen met onderwerpen die voor u persoonlijk belangrijk of praktisch zijn. De cursus zal perfect aansluiten op u.

Bij de groepslessen van Taalbureau Huijts is het eveneens onze prioriteit om tijdens de lessen veel aandacht te hebben voor iedere cursist. Om dit te bewerkstelligen, zult u met maximaal 4 cursisten les hebben. Zo kunt u in een veilige en gezellige omgeving oefenen met de taal.

Cursustijden

U kunt zich het hele jaar aanmelden voor een cursus.

Bij privélessen kunnen we samen een voor u ideale lestijd(en) en –dag(en) inplannen. U kunt de cursus zo intensief maken als u zelf wilt. De cursusduur is afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt beginnen op ieder gewenst niveau en u kunt stoppen wanneer u uw streefniveau behaald heeft.

Bij groepslessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van alle cursisten bij het plannen van de lessen.