Taalbureau Huijts

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursus Spaans niveau A/B/C

foto U kunt bij Taalbureau Lisanne Huijts terecht voor cursussen Spaans van A1- tot C-niveau (zie Europees referentiekader). In deze cursussen leert u Spaans voor alledaagse situaties. U kunt kiezen voor conversatielessen om met name uw spreek- en luistervaardigheid te oefenen, maar u kunt ook een normale cursus volgen om ook aan uw schrijf- en leesvaardigheid te werken.

Privé- of groepslessen

Passen privé- of groepslessen beter bij mij?

U kunt kiezen uit privélessen of groepslessen. In privélessen zult u in korte tijd grote vorderingen maken. We oefenen uitgebreid met alle facetten van de taal en we passen ons daarbij aan aan de manier van leren die het best bij u past. Ook is er ruimte voor het oefenen met onderwerpen die voor u persoonlijk belangrijk of praktisch zijn.

Ook bij groepslessen vinden wij het belangrijk om tijdens de lessen veel aandacht te hebben voor iedere cursist. Omdat we bij iedereen de spreekvaardigheid goed willen trainen, zult u met maximaal 4 cursisten les hebben. Zo kunt u in een veilige en gezellige omgeving oefenen met de taal.

Cursustijden

U kunt zich het hele jaar aanmelden voor een cursus.

Bij privélessen kunnen we samen een voor u ideale lestijd(en) en –dag(en) inplannen. U kunt de cursus zo intensief maken als u zelf wilt. De cursusduur is afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt beginnen op ieder gewenst niveau en u kunt stoppen wanneer u uw streefniveau behaald heeft.

Bij groepslessen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van alle cursisten bij het plannen van de lessen.