Taalbureau Huijts

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursus zakelijk Nederlands

foto Bent u naar Nederland gekomen voor uw werk of heeft u werk gevonden in Nederland en heeft u moeite met de professionele taal, dan kunt u een cursus zakelijk Nederlands volgen.

Cursus

Tijdens een zakelijke cursus Nederlands oefent u specifiek met het professioneel communiceren in werksituaties, zoals telefoneren, e-mails versturen en vergaderingen volgen of presentaties geven. We volgen een boek zakelijk Nederlands dat past bij uw huidige niveau, en/of we oefenen met materiaal dat aangepast is op uw specifieke werksituatie. Zo kunnen we een presentatie voorbereiden die u moet gaan geven, we kunnen oefenen met het soort e-mails dat u vaak moet versturen of we oefenen met telefoongesprekken die u regelmatig heeft.

Wilt u een zakelijke cursus Nederlands volgen, dan heeft u een basiskennis van het Nederlands nodig.

Cursusduur

U kunt zich het hele jaar aanmelden voor een cursus zakelijk Nederlands. De cursussen zakelijk Nederlands zijn over het algemeen privécursussen. Natuurlijk kunt u, als u een organisatie bent, ook een groep medewerkers aanmelden om in groepsverband lessen te volgen. Een cursus omvat 30 lessen van 1 uur. In een cursus komen we een half niveau verder (bijvoorbeeld van B1- naar B2-niveau).