Taalbureau Huijts

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Zakelijk Spaans

foto Moet u regelmatig voor uw werk communiceren met Spaanstaligen of bent u van plan om in een Spaanstalig land te gaan werken, dan kunt u kiezen voor een cursus zakelijk Spaans.

Cursus

Tijdens een zakelijke cursus Spaans oefent u specifiek met het professioneel communiceren in werksituaties, zoals telefoneren, e-mails versturen en vergaderingen volgen of presentaties geven. We volgen een boek zakelijk Spaans dat past bij uw huidige niveau Spaans, en/of we oefenen met materiaal dat aangepast is op uw specifieke werksituatie. Zo kunnen we een presentatie voorbereiden die u moet gaan geven, we kunnen oefenen met het soort e-mails dat u vaak moet versturen of we oefenen met telefoongesprekken die u regelmatig heeft.

Wilt u een zakelijke cursus Spaans volgen, dan heeft u in ieder geval een basiskennis van het Spaans nodig. Heeft u deze niet, dan kunt u beginnen met een cursus Spaans op A-niveau (zie Spaans Niveau A/B/C).

Cursustijden

U kunt zich het hele jaar aanmelden voor een cursus. U kunt de cursus zo intensief maken als u zelf wilt. De cursussen zakelijk Spaans zijn over het algemeen privécursussen. Natuurlijk kunt u, als u een organisatie bent, ook een groep medewerkers aanmelden om in groepsverband lessen te volgen. Een cursus omvat 30 lessen van 1 uur. In een cursus komen we een half niveau verder (bijvoorbeeld van B1- naar B2-niveau).