Taalbureau Huijts

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Cursussen Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans in Breda

Examentraining

foto Er zijn verschillende redenen om een NT2-examen af te leggen:

  • Als u vanuit het buitenland in Nederland verder wilt studeren op mbo, hbo of universiteit, dan moet u eerst het Staatsexamen NT2 afleggen. Programma I is vaak nodig voor een mbo-opleiding en zit op B1-niveau. Programma II is vereist voor een hbo-studie of universiteit en zit op B2-niveau.
  • Ook voor het bedrijfsleven is het slagen voor dit examen een officieel bewijs dat u de Nederlandse taal in alle vier de vaardigheden (spreken, luisteren, schrijven, lezen) op B-niveau beheerst.
  • Ten slotte moeten mensen van buiten de EU een van beide examens afleggen voor hun naturalisatie.

Cursus

Een goede voorbereiding is essentieel om met een goed gevoel en met een hoge slaagkans het NT2-examen in te gaan. Bij Taalbureau Huijts bieden we examentrainingen voor het NT2-I-examen en het NT2-II-examen. We oefenen specifiek met al het vocabulaire en de grammatica die noodzakelijk zijn om het examen te kunnen behalen. We trainen alle examenonderdelen: lezen, schrijven, spreken en luisteren, of natuurlijk alleen met de onderdelen waar u examen in wilt doen. Na een examentraining bij Taalbureau Huijts zult u optimaal voorbereid uw examen in gaan.